Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

    Pizzeria

    Se vår case-video fra restaurant UBN i Danmark:

    En vifte til pizzaovnen – ikke mer røyk på kjøkkenet!

    Ekte italiensk pizza stekes i en pizzaovn med høye temperaturer på opptil 600 °C. Den høye temperaturen gjør at pizzaen er ferdig i løpet av få minutter, og  det gjør at den gode smaken og aromaen bevares.

    På mange pizzeriaer befinner pizzaovnen og komfyrene seg i samme kjøkken. I disse tilfellene kan avtrekksvifter med høy kapasitet påvirke det naturlige utkastet i pizzaovnens pipe og føre til at røyk trekkes ut i kjøkkenet. Resultatet? Et kjøkken fullt av røyk og vond lukt.

    Løsning
    Viftetypen RSHT fra exodraft er den ideelle vifta til pizzaovner. Den er designet til å håndtere topptemperaturer på opptil 700 °C og vedvarende temperaturer på opptil 500 °C. RSHT-vifta, med  aksialvinge og horisontalt utslipp, garanterer et kontrollerbart negativt trykk gjennom pipeløpet som hindrer at røyken siger ut i kjøkkenet, i tillegg til at den forbedrer forbrennings- og drivstofføkonomien.

    Modellvifte Kapasitetsspenning
    RISHT 09 Aksial 350 m3/t 1x 230V
    RSHT 12 Aksial 720 m3/t 1x 230V
    RSHT 14 Aksial 1300 m3/t 1x 230V
    RSHT 12 Aksial 2350 m3/t 1x 230V

    Les mer om RSHT-vifta >>HER<< Pizzeria

    Hvilken RSHT-modell passer best til din(e) pizzaovn(er)?
    For å kunne avgjøre hvilken RSHT-modell som passer best til din pizzaovn, trenger vi først litt mer informasjon fra deg. Det viktigste vi trenger å vite er størrelsen på pizzaovnen og diameteren på pipeløpet. Ta kontakt med oss nå, så vil vi hjelpe deg med å finne den beste løsningen for deg.

    ModellvifteKapasitetsspenning
    RSHT 09Aksial 350 m3/t 1x 230V
    RSHT 12Aksial 720 m3/t 1x 230V
    RSHT 14Aksial 1300 m3/t 1x 230V
    RSHT 12Aksial 2350 m3/t 1x 230V
    Posted by fiverr / Posted on 04 Jan