Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  Et brev fra familien Gray

  Endelig en perfekt, knitrende ovnsvarme uten nedtrekk – selv ikke i uvær

  Kjære exodraft,

  “På grunn av stigende oljepriser bestemte vi oss i fjor for å installere en multibrenselskomfyr som vi også inkorporerte i vårt sentralvarmesystem. Huset vårt ligger i bunnen av en dal, ca. 1,5 km. fra Nordsjøen. Derfor monterte vi avtrekkskanalen fra komfyren på den vestlige siden av huset. Vinden i dette området kommer oftest fra den retningen, og kan nå opp i 115-130 km. i timen om vinteren.

  Etter at vi installerte komfyren og avtrekkskanalen var det tydelig at ovnen ikke kunne tennes på grunn av den ekstreme nedtrekken. En gang ble hele stuen min fylt med røyk.
  Til å begynne med tvilte jeg på om komfyren overhode ville kunne fungere i huset mitt i vintermånedene på grunn av beliggenheten og vindforholdene.

  Men etter å ha søkt på internett fant jeg fremt til forskjellige nettsteder som tilbød røyksugere som passet til vårt behov. Jeg valgte deres røyksuger fordi nettstedet deres var ytterst informativt og inneholdt studier som forklarte hvordan en røyksuger ville kunne avhjelpe opptenningsproblemer.

  Jeg sendte inn en designanmodning til deres firma og i løpet av dagen fikk jeg svar hvor dere anbefalte at jeg installerte en RSV 9 røyksuger. Dette var en tilleggsutgift som jeg ikke hadde regnet med, men produktet hadde en konkurransedyktig pris og med en gang jeg mottok røyksugeren følte jeg at jeg hadde fått kvalitet for pengene. Røyksugeren er robust og laget av førsteklasses deler.

  Vi installerte røyksugeren sist i september, og første gang vi brukte den fikk vi et resultat som ellers ville ha vært umulig. Røyksugeren er så stille når den er i gang, er svært enkel å bruke og den resulterer i noen knitrende flammer.

  Vi brukte røyksugeren og komfyren gjennom hele vinteren og med vind opp til 45 km. i timen. Selv med slik kraftig vind var det ingen nedtrekk, og vi hadde perfekt varme. Røyksugeren bruker dessuten svært lite strøm, vi har ikke en gang merket den minste lille forskjell på strømregningen etter at vi begynte å bruke den!

  Huset vårt er bemerkelsesverdig varmere nå, og min kone elsker den nye komfyren. Dette hadde ikke vært mulig uten deres hjelp og deres røyksuger.

  Kort sagt har vi nå en flott funksjon i huset vårt, et alternativ til olje (vi bor på landet så olje er vår største brenselskilde), vi har store besparelser nå fordi vi har redusert oljeforbruket vårt med 65% og vårt karbonutslipp har også blitt redusert med 65%.

  Jeg kan anbefale deres produkt og kundeservice til alle og enhver, basert på vår opplevelse gjennom vintermånedene.”

  Vennlig hilsen,

  John & Nicola Gray

  Posted by cst / Posted on 08 Mar