Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  exodrafts fem-stjerners løsning for et fem-stjerners hotel

  Et røyksugersystem fra exodraft optimaliserer flammen og garanterer best mulig visuell effekt

  Lucknam Park Hotel and Spa er et elegant herregårdshotell på landet som tilbyr Michelin-stjerne retter. Dette fem-stjerners hotellet har et nytt og storslått luksus spaområde med en bemerkelsesverdig seks meter bred gassfyrt flammeseng som hovedattraksjon i bassengområdet.

  Sean Treaddell fra Burning Desires, installasjonsspesialistene som monterte flammesengen, forklarer at den har fire gassbrennere som hver er koblet til et exodraft røyksugersystem, fordi dette optimaliserer flammen og gir best mulig visuell effekt.

  Sean fortsetter: ”Det er uvanlig å benytte fire røyksugere til en attraksjon, men det vesentlige er balansen mellom røyksugerne og luftstrømmen gjennom ildåpningen. Dette er kun mulig med meget presise elektroniske styringsenheter til røyksugeren og det er nettopp det exodrafts røyksugersystem leverer”.

  exodraft har hjulpet mange kunder med å oppfylle peisdrømmene deres, og har løst problemer med vanskelige røykkanaler i alminnelige boliger, fredete bygninger, i offentlig sektor, hos lokale myndigheter og i vertshus.

  lucknam-spa

  Posted by cst / Posted on 09 Mar