Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  Så stille at du glemmer den

  En exodraft røyksuger gir ekstra sikkerhet og mange miljømessige fordeler

  Den keltiske puben Waxy O’Connors i den kjente Printworks-bygningen i Manchester, som har plass til inntil 600 gjester, har tre tematiserte barer på forskjellige nivåer med alkover og ildsteder.

  Baren har også den ekstra sikkerheten og de miljømessige fordelene man får ved å benytte en exodraft røyksuger. Røyksugeren er installert og blir vedlikeholdt av firmaet Invent Limited i Ossett, som sikrer at den fungerer som den skal og at den gir kontrollert trekk i avtrekkskanalen fra gassovnene i puben.

  roofwaxy

   

  Full-sertifisert fail-safesystem

  Nøkkelen til sikkerhet når det gjelder exodraft røyksugere for gassovner er, i tillegg til å sikre

  at damp og forbrenningsprodukter trekkes sikkert opp i skorsteinen, at gassovnens system stenger gasstilførselen hvis skorsteinen blir blokkert. Med en gang blokkeringen er fjernet, og røyksugeren igjen kan trekke damp opp i skorsteinen, kan gasstilførselen åpnes igjen og ovnen tennes som normalt.

  En exodraft røyksuger er det eneste produktet på markedet som har et fullt ut sertifisert failsafesystem som både gir sikkerhet og som gjør det mulih å ha en åpen gassovn.

   

  Den betydningsfulle atmosfæren

  Manager Kieran Poole siger om exodraft systemet:

  ”Systemet er så lydløst, at jeg havde glemt, at vi overhovedet havde en røgsuger. Det er betryggende at vide, at røgsugeren giver os den øgede sikkerhed, men også gør det muligt for os at være fri for ildelugtende dampe. Følelsen af den åbne ild og den stemning det skaber er meget vigtig for hele atmosfæren hos Waxy O’Connor’s, og den vil vi for alt i verden ikke risikere at miste”.

   

  Posted by cst / Posted on 07 Mar