Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  CHRP-S

  exodraft CHR-P-S er en kompakt luft-til-vann varmegjenvinningsenhet med integrert bypass, og er spesielt konstruert for å utnytte energien i varm røykgass eller prosessluft.

  Høy virkningsgrad

  Hjertet i enheten er selve varmeveksleren utført i rustfritt stål og kobber som kombinerer stor robusthet med effektiv varmeoverføring.CHRPS-web

  Den unike patenterte konstruksjonen sikrer en særdeles høy virkningsgrad, og er spesielt anvendelig i forbindelse med kondenserende applikasjoner.

  Varmveksleren kan også leveres i en kombinasjon av rustfritt stål og nikkel for bruk i syreholdige og basiske mljøer.

  Den robuste konstruksjonen betyr at varmeveksleren enkelt kan rengjøres ved bruk av høyttrykkspyler (opp til 200 bar).

  For å unngå driftsstans i forbindelse med rengjøring, kan en ekstra varmeveksler bestilles og installeres mens den primære veksleren rengjøres.

  Plassbesparende konstruksjon med integrert sikkerhet

  Varmeveksleren er montert i et rustfritt stålkabinett med integrert bypass-funksjon.

  I tilfelle overoppheting i systemet, eller hvis ønsket temperatur i buffertanken er oppnådd, vil bypass-spjeldet bli aktivert og den varme prosessluften/dampen bli ledet utenom varmeveksleren og direkte inn i skorsteinen.

  Den kompakte konstruksjonen sikrer at exodraft CHR-P opptar minimal plass og kan installeres i umiddelbar forbindelse med den varmeproduserende enheten.

  CHR-P-S 120
  CHR-P-S er en luft-til-vann varmegjenvinningsenhet som utnytter varmeenergi i damp og dampholdig røykgass. Tilkoblingsdiameter 300 mm.

  CHR-P-S 140
  CHR-P-S er en luft-til-vann varmegjenvinningsenhet som utnytter varmeenergi i damp og dampholdig røykgass. Tilkoblingsdiameter 350 mm.

  CHR-P-S 60
  CHR-P-S er en luft-til-vann varmegjenvinningsenhet som utnytter varmeenergi i damp og dampholdig røykgass. Tilkoblingsdiameter 150 mm

  CHR-P-S 80
  CHR-P-S er en luft-til-vann varmegjenvinningsenhet som utnytter varmeenergi i damp og dampholdig røykgass. Tilkoblingsdiameter 250 mm
  Tilbehør

  exodraft leverer et stort sortiment av tilbehør til våre varmegjenvinningsenheter og sikrer dermed en samlet løsning av høy kvalitet for våre kunder.

  Posted by fiverr / Posted on 04 Jan