tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

5 stjerners løsning for et 5 stjerners hotel

hotel in england

Et røyksugersystem fra exodraft optimaliserer flammen og garanterer best mulig visuell effekt

Lucknam Park Hotel and Spa er et elegant herregårdshotell på landet som tilbyr Michelin-stjerne retter. Dette fem-stjerners hotellet har et nytt og storslått luksus spaområde med en bemerkelsesverdig seks meter bred gassfyrt flammeseng som hovedattraksjon i bassengområdet.

Sean Treaddell fra Burning Desires, installasjonsspesialistene som monterte flammesengen, forklarer at den har fire gassbrennere som hver er koblet til et exodraft røyksugersystem, fordi dette optimaliserer flammen og gir best mulig visuell effekt.

Sean fortsetter: ”Det er uvanlig å benytte fire røyksugere til en attraksjon, men det vesentlige er balansen mellom røyksugerne og luftstrømmen gjennom ildåpningen. Dette er kun mulig med meget presise elektroniske styringsenheter til røyksugeren og det er nettopp det exodrafts røyksugersystem leverer”.

exodraft har hjulpet mange kunder med å oppfylle peisdrømmene deres, og har løst problemer med vanskelige røykkanaler i alminnelige boliger, fredete bygninger, i offentlig sektor, hos lokale myndigheter og i vertshus.

swimming pool lights

Relaterte produkter

rsv chimney fan

RSVG er konstruert spesielt for gasspeiser og gassfyrte enkeltstående fyrkjeler.

Røyksugeren har vertikalt utkast og innebygget overvåkningssystem bestående av en pressostat og et flow-målesystem.

ebc10 front

EBC10v2 automatikk er en automatisk styringsenhet med trykktranducer (XTP) for et fyrkjeleanlegg og andre installasjoner med én varmekilde.

Ved hjelp av XTP-sensorer montert i skorsteinen overvåkes og opprettholdes et fast definert undertrykk ved regulering av røyksugerens hastighet.

exodraft contact

Fant du ikke riktig løsning?

Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.