tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Designdrømmer blir oppfylt

product photo of rs

En mann hadde en drøm, og takket være sin utholdenhet fikk han det endelig som han ville ha det med hjelp fra Wakeford Fireplaces og exodraft

En eiendomsutvikler fant stor glede i å tegne sitt eget hus. Han hadde øye for detaljer, og da han var nesten ferdig ville han montere et ildsted, men ikke et hvilket som helst ildsted. For at det skulle stå i stil med hans vidunderlige og personlig designede hus måtte ildstedet ha et helt riktig og personlig preg. Han hadde derfor en i sannhet meget spesifikk idé om hvordan ildstedet skulle se ut. Og en del av designet krevde et kort avtrekk.

Ingen hjelp å få

Han besøkte flere butikker i området som leverte ovner og peiser, men svaret var dessverre alltid det samme: Det lar seg ikke gjøre!

Det var ingen som kunne hjelpe ham, eller på noen måte tilby alternativer som interesserte ham. Han holdt likevel stadig fast på drømmen om ildstedet og var ikke villig til å gi opp så lett.

fireplace cropped
chimney fan on steel chimney

Løsningen endelig funnet

Langt om lenge støtte han på Wakeford Fireplaces i Surrey, hvor han snakket med eieren, Adam Wakeford.

Han forklarte idéen sin og de medfølgende problemene, og også om de negative reaksjonene han etterhvert hadde fått.

Heldigvis kjente Adam Wakeford til exodrafts røyksugere. Han hadde med stor suksess innstallert røyksugere hos flere av sine kunder. Adam var klar over fordelene med en røyksuger og var sikker på at denne kundens drøm kunne bli virkelighet ved å benytte en exodraft røyksuger. Adam Wakeford ig Keith Brant fra exodraft UK diskuterte kundens prosjekt og ble enige om en løsning. Løsningen viste seg å bli en suksess.

Kunden var henrykt. Han hadde fått det ildstedet han hadde drømt om, og alt fungerte perfekt.

Relaterte produkter

rsv chimney fan

exodraft røyksuger type RSV er en avtrekktrekksventilator konstruert med et kraftig vertikalt utkast. 

efc16 web

EFC16 er en elektronisk hastighetsregulator for manuell betjening av exodraft røyksugere.

exodraft contact

Fant du ikke riktig løsning?

Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.