tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Få det designet du ønsker

red house with black roof

Innendørs svømmebasseng og spillerom ønsket

Metropolis Architecture Ltd., et progressivt arkitekt- og designrådgivningsfirma, som tilbyr høykvalitets design og miljøorientert service til sine kunder, utarbeidet atskillige endringer for en stor privatbolig med tilhørende carport i Berkswell. Det meste av stueetasjen ble reorganisert og forbedret, og det ble laget atskillige nye rom, blant annet et spillerom og et innendørs svømmebasseng

Mark Guyat i Metropolis Architecture forklarer:

“Kunden ønsket å endre på det eksisterende ildstedet slik at det ble dobbeltsidet og dermed synlig både fra svømmebassenget og fra spillerommet. Beregninger viste at det saktens kunne la seg gjøre ved hjelp av en røyksuger. Ved å installere en røyksuger fra exodraft kunne firmaet love kunden at de ville få akkurat det ildstedet de ønsket seg.”

exodraft anbefalte en røyksuger som passet til et ildsted for fast brensel.

product photo of rs

Relaterte produkter

rs009 menu

Røyksugeren kan benyttes for alle typer brensel, men egnger seg særlig godt for fyrkjeler for fast brensel, peiser og vedovner.

efc16 web

EFC16 er en elektronisk hastighetsregulator for manuell betjening av exodraft røyksugere. 

exodraft contact

Fant du ikke riktig løsning?

Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.