tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Gylve Setlo – åpen peis uten irriterende røykproblemer

Si hei til Gylve Setlo

Det er flott med en peis hvor man kan kose seg med varmen og lysskjæret fra peisbålet, men det er ikke like hyggelig hvis det er vanskelig å tenne opp, og det kommer røyk og partikler ut i stua på grunn av dårlig trekk i skorsteinen.

Nettopp det var problemet for Gylve Setlo fra Sandefjord etter at han hadde fått installert en åpen peis i huset sitt.

Røyksugeren fra exodraft på Gylves skorstein sørger for øyeblikkelig trekk i skorsteinen og reduserer samtidig utslipp av røykpartikler med 80% i stua og 20% ved skorsteinen.

house in norway

Kontakt exodraft hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å få optimalt skorsteinstrekk ved også å bruke en røyksuger slik at du unngår røyk og ubehagelig lukt fra åpne ildsteder og vedovner i din bolig, hytte, feriehus eller verksted. Vi har mer enn 60 års erfaring med styring av skorsteinstrekk, og vi står klare til å hjelpe deg – både per e-post og telefon.

Relaterte produkter

rs009 menu

RS er en avtrekksventilator konstruert for horisontalt utkast

ew41

exodraft EW41 fjernkontroll brukes for regulering av røyksugere ved ildsteder med fast brensel, for eksempel peiser eller vedovner.

exodraft contact

Fant du ikke riktig løsning?

Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.