tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Så lydløs at du glemmer den

front of waxy o conner

En exodraft røyksuger gir ekstra sikkerhet og mange miljømessige fordeler

Den keltiske puben Waxy O’Connors i den kjente Printworks-bygningen i Manchester, som har plass til inntil 600 gjester, har tre tematiserte barer på forskjellige nivåer med alkover og ildsteder.

Baren har også den ekstra sikkerheten og de miljømessige fordelene man får ved å benytte en exodraft røyksuger. Røyksugeren er installert og blir vedlikeholdt av firmaet Invent Limited i Ossett, som sikrer at den fungerer som den skal og at den gir kontrollert trekk i avtrekkskanalen fra gassovnene i puben.

Full-sertifisert fail-safesystem

Nøkkelen til sikkerhet når det gjelder exodraft røyksugere for gassovner er, i tillegg til å sikre

at damp og forbrenningsprodukter trekkes sikkert opp i skorsteinen, at gassovnens system stenger gasstilførselen hvis skorsteinen blir blokkert. Med en gang blokkeringen er fjernet, og røyksugeren igjen kan trekke damp opp i skorsteinen, kan gasstilførselen åpnes igjen og ovnen tennes som normalt.

En exodraft røyksuger er det eneste produktet på markedet som har et fullt ut sertifisert failsafesystem som både gir sikkerhet og som gjør det mulih å ha en åpen gassovn.

chimney fan on side of waxy o conner
waxy o conner details of door.

Den betydningsfulle atmosfæren

Manager Kieran Poole siger om exodraft systemet:

”Systemet er så lydløst, at jeg havde glemt, at vi overhovedet havde en røgsuger. Det er betryggende at vide, at røgsugeren giver os den øgede sikkerhed, men også gør det muligt for os at være fri for ildelugtende dampe. Følelsen af den åbne ild og den stemning det skaber er meget vigtig for hele atmosfæren hos Waxy O’Connor’s, og den vil vi for alt i verden ikke risikere at miste.»

Relaterte produkter

rsv chimney fan

RSVG er konstruert spesielt for gasspeiser og gassfyrte enkeltstående fyrkjeler.

Røyksugeren har vertikalt utkast og innebygget overvåkningssystem bestående av en pressostat og et flow-målesystem.

efc21 menu

Styringskontrollen EFC21 er utviklet for gassfyrte ildsteder som er koblet til en exodraft røyksuger.

exodraft contact

Fant du ikke riktig løsning?

Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.