tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Varmegjenvinning hos Schröder Bakeri

Landbäckerei Schröder er et bakeri i Nord-Sachsen i Tyskland. Det har vært familiedrevet siden 1920 og har seks butikker som forsyner regionen med sine prisbelønte produkter basert på egne oppskrifter.

Her støtter moderne ovner og automatiserte prosesser det tradisjonelle håndverket. 

I 2017 ble det installert et varmegjenvinningssystem fra exodraft i forbindelse med en utvidelse av bakeriet. Dette viste seg raskt å gi en betydelig energibesparelse.

Dra nytte av energien som finnes i overflødig varme fra ovner, og bruk den til å varme opp vann til ditt varmeanlegg, rengjøringsutstyr, dusjanlegg og mye mer. exodraft utvikler, tester og optimaliserer sine produkter i sitt eget testlaboratorium. Det er nnenfor disse veggene at grunnlaget for effektiv varmegenoppretting er laget.

exodraft planlegger og leverer også komplette varmegenvinningssystemer for røykgass, damp eller prosessvarme, og setter dem deretter i drift, slik at du kan nyte fordelene.

safe plate in schroder bakery
heat

  Fyll ut dette skjemaet så vi kan beregne ditt varmegjenvinningspotensiale:

  Hva tenker dere å bruke den gjenvunnede varmen til (du kan velge flere alternativer)?:
  Salg til fjernvarmenettetGjenbruk i produksjonsprosesserOppvarming av anlegget, Lager eller kontorerAbsorpsjonskjølere/fryselagringVarmt vann til badingLuftgardin og varmeanleggVarmt vann til generell rengjøring/vaskingAnnet

  Relaterte produkter

  safe plate mini photo

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft.

  rsv chimney fan

  exodraft røyksuger type RSV er en avtrekktrekksventilator konstruert med et kraftig vertikalt utkast. 

  ehc menu

  EHC20 er en intelligent styringskontroll for din exodraft varmegjenvinningsløsning. 

  ebc20 men

  EBC22 er en automatisk styringsenhet med trykktranducer (XTP) for et eller flere fyrkjeleanlegg og andre installasjoner, hvor en eller flere varmekilder er koblet til samme skorstein.

  exodraft contact

  Fant du ikke riktig løsning?

  Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.