tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Varmegjenvinning hos Schwarze Bakeri og Konditori i Tyskland

Schwarze Bakeri og Konditori i Bennewitz i nærheten av Leipzig ble grunnlagt i 1921 av Max Schwarze. I dag fører hans barnebarn Percy og Ken Schwarze familietradisjonen videre som mesterbakere.

I dette moderne bakeriet lages ferske høykvalitetsprodukter etter tradisjonelle oppskrifter med årelangt håndverk, men moderne og miljøvennlig teknologi har også funnet sin plass her. I 2015 ble for eksempel et mer effektivt varmegjenvinningssystem for gassfyrte ovner installert og satt i drift.

 

 

Varmegjenvinningssystemet fra exodraft, støttet av røyksugere fra samme leverandør, sikrer en stabil, problemfri og fremtidsrettet produksjon, i tillegg til å gi Schwarze Bakeri en kontinuerlig energibesparelse.

Dra nytte av energien som finnes i i overskuddsvarmen fra ovnene dine, og bruk den til å varme opp vann til ditt varmeanlegg, rengjøringsutstyr, dusjanlegg og mye mer. exodraft prosjekterer og leverer varmegjenvinningssystemet for enten røykgass, damp eller prosessvarme og setter anlegget i drift slik at du kan nyte fordelene.

Kontakt oss eller besøk vår hjemmeside på www.exodraft-heatrecovery.com og finn ut hvordan du kan oppnå besparelser for din bedrift ved å utnytte din overskuddsvarme.

heat recovery case heat measuring
heat

  Fyll ut dette skjemaet så vi kan beregne ditt varmegjenvinningspotensiale:

  Hva tenker dere å bruke den gjenvunnede varmen til (du kan velge flere alternativer)?:
  Salg til fjernvarmenettetGjenbruk i produksjonsprosesserOppvarming av anlegget, Lager eller kontorerAbsorpsjonskjølere/fryselagringVarmt vann til badingLuftgardin og varmeanleggVarmt vann til generell rengjøring/vaskingAnnet

  Relaterte produkter

  safe plate mini photo

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Enhetene er konstruert for å kunne operere i røykgasstemperaturer opp til 400° C på luftsiden.

  rsv chimney fan

  exodraft røyksuger type RSV er en avtrekktrekksventilator konstruert med et kraftig vertikalt utkast. 

  ehc menu

  EHC20 er en intelligent styringskontroll for din exodraft varmegjenvinningsløsning.

  Hvis temperaturen på vannsiden overstiger ønsket nivå, vil EHC20 åpne bypass-spjeldet i varmegjenvinningsenheten og lede røykgassen/dampen direkte inn i skorsteinen.

  ebc20 men

  EBC22 er en automatisk styringsenhet med trykktranducer (XTP) for et eller flere fyrkjeleanlegg og andre installasjoner, hvor en eller flere varmekilder er koblet til samme skorstein.

  exodraft contact

  Fant du ikke riktig løsning?

  Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.