Ekte italienske pizzaer stekt i åpne pizzaovner over ved, har fått en voksende etterspørsel, og er blitt mer vanlig i dagens restauranter. Dessverre så følger det ulemper og utfordringer med å fyre med åpen ild midt i restauranten.
Restaurantsjef Lars Gjeding fra UBN i Odense,Danmark forklarer:
Lars Gjeding: Etter at vi fikk installert røyksugeren forsvant problemet vårt fra den ene dagen til den neste.
Hvis du er interessert i å lære hvordan vi kan hjelpe deg å sikre at du har en optimal trekk i skorsteinen samt unngå røyk og vonde lukter fra en åpen ildplass inne i restauranten, pizzeriaet eller puben, så kontakt exodraft i dag. Vi har over 60 års erfaring med mekaniske skorsteinsvifter og er klare til å hjelpe deg gjennom alle stegene enten over telefon eller e-post.
Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.