tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag
info@exodraft.no
E-mail adresse
+47 3329 7062
Telefonnummer
Storgaten 88
3060 Svelvik, Norge

Varmegjenvinning hos DOT i Køge

Med sju produksjonsanlegg lokalisert i både Danmark og Sverige er DOT den ledende nordiske fullserviceleverandøren av overflatebehandling av metall.

Vi har besøkt DOT i Køge i Danmark hvor de spesialiserer seg på varmforsinking.

I tillegg til besparelser og driftsmessige fordeler, har DOT muligheten til å bruke exodrafts Trendlog-system til ekstern vurdering og overvåking av den genererte energibesparelsen.

Fjernovervåkingen gjøres via internett og alt kan observeres i sanntid. 

heat

Fyll ut dette skjemaet så vi kan beregne ditt varmegjenvinningspotensiale:

Hva tenker dere å bruke den gjenvunnede varmen til (du kan velge flere alternativer)?:
Salg til fjernvarmenettetGjenbruk i produksjonsprosesserOppvarming av anlegget, Lager eller kontorerAbsorpsjonskjølere/fryselagringVarmt vann til badingLuftgardin og varmeanleggVarmt vann til generell rengjøring/vaskingAnnet

Relaterte produkter

basic plate small side

Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Basis-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Enhetene er konstruert for å kunne operere i røykgasstemperaturer opp til 600° C på luftsiden.

cfi inline fan

CFI varmetolerant kanalventilator kan reguleres trinnløst og installeres både horisontalt og vertikalt i den loddrette eller vannrette delen av rørsystemet.

Ventilatoren genererer mekanisk trekk i gass-, olje- eller dampinstallasjoner med en maksimal avgassingstemperatur på 300 °C.

Skriv til oss og få et uforpliktende forslag til hvordan du kan få løst dine røykproblemer.