tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Varmegjenvinning hos DOT i Køge

Med sju produksjonsanlegg lokalisert i både Danmark og Sverige er DOT den ledende nordiske fullserviceleverandøren av overflatebehandling av metall.

Vi har besøkt DOT i Køge i Danmark hvor de spesialiserer seg på varmforsinking.

I tillegg til besparelser og driftsmessige fordeler, har DOT muligheten til å bruke exodrafts Trendlog-system til ekstern vurdering og overvåking av den genererte energibesparelsen.

Fjernovervåkingen gjøres via internett og alt kan observeres i sanntid. 

heat

  Fyll ut dette skjemaet så vi kan beregne ditt varmegjenvinningspotensiale:

  Hva tenker dere å bruke den gjenvunnede varmen til (du kan velge flere alternativer)?:
  Salg til fjernvarmenettetGjenbruk i produksjonsprosesserOppvarming av anlegget, Lager eller kontorerAbsorpsjonskjølere/fryselagringVarmt vann til badingLuftgardin og varmeanleggVarmt vann til generell rengjøring/vaskingAnnet

  Relaterte produkter

  basic plate small side

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Basis-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Enhetene er konstruert for å kunne operere i røykgasstemperaturer opp til 600° C på luftsiden.

  CFIR

  exodraft’s CFIR er en varmetolerant kanalventilator til gass-, olje- og dampinstallasjoner. Den nye CFIR-kanalviften leverer mekanisk trekk for gass-, olje- og dampinstallasjoner. CFIR er designet til kontinuerlige røykgasstemperaturer opp til 600 ° C og kan installeres både vertikalt og horisontalt i røykkanalen, innendørs og utendørs (fra -40 ° C til + 50 ° C)

  exodraft contact

  Fant du ikke riktig løsning?

  Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.