Ekte italienske pizzaer stekt i åpne pizzaovner over ved, har fått en voksende etterspørsel, og er blitt mer vanlig i dagens restauranter. Dessverre så følger det ulemper og utfordringer med å fyre med åpen ild midt i restauranten.
Nedenfor er vår case video for WOOD:
Kun med en exodraft røyksuger kunne denne installasjonen virke – bekrefter Per Morten Lundahl, Distriktsjef, Schiedel Skorsteiner AS , og sier: ” Uten en røyksuger fra exodraft hadde denne installasjonen ikke fungert korrekt. Med en røyksuger kan trekken i pipa tilpasses optimalt til pizzaovnen.”
Hvis du er interessert i å lære hvordan vi kan hjelpe deg å sikre at du har en optimal trekk i pipa samt unngå røyk og vonde lukter fra en åpen ildplass inne i restauranten, pizzeriaet eller puben, så kontakt exodraft i dag. Vi har over 60 års erfaring med mekaniske skorsteinsvifter og er klare til å hjelpe deg gjennom alle stegene enten over telefon eller e-post
Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.