tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

WOOD pizzaria, Norge

Røyksuger til vedfyrt pizzaovn i innkjøpssenteret

Ekte italienske pizzaer stekt i åpne pizzaovner over ved, har fått en voksende etterspørsel, og er blitt mer vanlig i dagens restauranter. Dessverre så følger det ulemper og utfordringer med å fyre med åpen ild midt i restauranten.

Nedenfor er vår case video for WOOD:

pizzaovn

Kun med en exodraft røyksuger kunne denne installasjonen virke – bekrefter Per Morten Lundahl, Distriktsjef, Schiedel Skorsteiner AS , og sier: ” Uten en røyksuger fra exodraft hadde denne installasjonen ikke fungert korrekt. Med en røyksuger kan trekken i pipa tilpasses optimalt til pizzaovnen.”

Hvis du er interessert i å lære hvordan vi kan hjelpe deg å sikre at du har en optimal trekk i pipa samt unngå røyk og vonde lukter fra en åpen ildplass inne i restauranten, pizzeriaet eller puben, så kontakt exodraft i dag. Vi har over 60 års erfaring med mekaniske skorsteinsvifter og er klare til å hjelpe deg gjennom alle stegene enten over telefon eller e-post

Relaterte produkter

rsv chimney fan

exodraft røyksuger type RSV er en avtrekktrekksventilator konstruert med et kraftig vertikalt utkast.

efc16 web

EFC16 er en elektronisk hastighetsregulator for manuell betjening av exodraft røyksugere.

exodraft contact

Fant du ikke riktig løsning?

Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.