Stadig flere restauranter tilbyr å tilberede maten over åpen grill, bålpanne eller barbecue inne i restauranten. Resultatet er velsmakende mat som gjestene gleder seg til å smake siden de har sett på mens den ble laget.
En åpen grill, bålpanne eller barbecue stiller imidlertid store krav til skorsteinen. Det vil ofte ikke være mulig å basere seg på naturlig trekk, og derfor er en exodraft røyksuger den eneste løsningen.
Enkel opptenning
Minimering av damp, røyk, lukt og fettholdig os
Fjerning av overskytende og ubehagelig varmluft
Eliminerer risiko for kullosforgiftning og røykutslipp
Fjerning av forbrenningspartikler fra gass-, kull- og vedfyrte installasjoner
Opprettholder et behagelig kjøkken og spiseområde til glede for både personale og gjester
Vi kan beregne hvilken røyksuger du har bruk for, slik at du er sikker på at du får den optimale løsningen til nettopp din åpne grill, bålpanne eller barbecue.
Røyksugere installeres alltid med en fjernstyringsenhet som gjør det mulig å regulere trekket. En annen mulighet er automatisk trekkstyring som er selvregulerende og dermed sikrer at trekket alltid er perfekt.