tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Barer og puber

waxy o conner pub cover

Peisild gir varme og en flott atmosfære i din pub eller bar

Alle gjester vil glede seg over å besøke din bar eller pub hvis du har åpen ild i en gasspeis eller vedovn. Men gleden vil forstumme fort hvis de lukter røyk eller dårlig forbrent gass – og du blir like fort irritert hvis det er vanskelig å tenne opp.

waxy o conner pub case
gsv web

Ikke la opptenningsproblemer ta gleden fra deg

Har du av og til problemer med å tenne opp i peisen eller ovnen din? Du er i så fall ikke alene. En av fire har slike problemer, og i de aller fleste tilfellene skyldes dette utilstrekkelig skorsteinstrekk. Heldigivis er det enkelt å gjøre noe med dette.

Med en røyksuger fra exodraft kan du tenne opp raskt og enkelt uavhengig av vind- og værforhold. Og du får flere fordeler:

  • Unngå røyk og lukt – røyksugeren sikrer tilstrekkelig trekk til at røyken ledes ut mens du unngår røyk og lukt inne.
  • Få et sunnere inneklima – røyksugeren trekker mikropartikler og askestøv ut av din bar eller pub og gir deg et bedre inneklima, både når det brenner i ildstedet og når du rengjør det.

Få den beste løsningen for din bar eller pub

Det er nå klart dokumentert at en røyksuger er den beste løsningen hvis trekket i din skorstein er utilstrekkelig. Du får exodraft røyksugere i ulike modeller.

Hvilken modell du bør velge avhenger av de typiske vindforholdene og plasseringen av skorsteinen på bygningen din. Vi hjelper deg selvfølgelig med å velge riktig løsning.

illustration

Relaterte cases