tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Pizzeriaer

pizza oven cover

En røyksuger til din pizzaovn – ikke lenger røyk i kjøkkenet!

En ekte italiensk pizza stekes i en pizzaovn ved meget høye temperaturer, helt opp til 600°C. De høye temperaturene gjør at pizzaen er ferdigstekt på bare fåminutter, noe som bevarer smaken, aromaen og pizzaens ulike konsistenser.

I mange pizzeriaer befinner pizzaovnen og komfyrene seg i samme kjøkken. I disse tilfellene kan avtrekksvifter med høy kapasitet påvirke det naturlige trekket i pizzaovnens skorstein. Dette kan gjøre at røyk lekker ut i kjøkkenet. Resultatet? Et røykfylt kjøkken med helsefarlige partikler.

Løsning

Pizza røyksuger RSHT fra exodraft er den ideelle røyksugeren til pizzaovnen. Den er konstruert for å klare maksimale røykgasstemperaturer opp til 700°C og vedvarende røykgasstemperaturer på opp til 500°C.

Med sin aksiale ventilator og sitt horisontale utkast garanterer RSHT røyksugeren et kontrollerbart undertrykk gjennom skorsteinens røykkanal. Dette forhindrer røyk fra å komme inn i kjøkkenet, samtidig som det forbedrer forbrenningen og brenselsøkonomien.

rhst chimney fan italy

 

Model Ventilator Kapasitet Spenning
RSHT 09 Aksial 350 m3/h 1x 230V
RSHT 12 Aksial 720 m3/h 1x 230V
RSHT 14 Aksial 1300 m3/h 1x 230V
RSHT 12 Aksial 2350 m3/h 1x 230V

 

Hvilken RSHT-modell passer best til din(e) pizzaovn(er)? 

For å kunne avgjøre hvilken RSHT-modell som passer best til din pizzaovn, trenger vi først litt mer informasjon fra deg. Det viktigste vi trenger å vite er størrelsen på pizzaovnen og diameteren på pipeløpet. Ta kontakt med oss nå, så vil vi hjelpe deg med å finne den beste løsningen for deg.

Les mer om RSHT-vifta her