tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Storkjøkkener

kitchen cover

Storkjøkkener stiller store krav til avtrekk for å opprettholde et behagelig arbeidsklima.

Ved bruk av gass- eller vedfyrte enheter vil temperatuten meget hurtig overstige den maksimale belastningen på 60°C, som normalt settes som grense for et konvensjonelt netilasjonssystem.

I slike tilfeller er det behov for en exodraft-løsning som tåler opp til 500°C (avhengig av modell), og som sikkert og effektivt kan skifte ut inntil flere tusen kubikkmeter luft I timen.

Høyt fettinnhold – enkel å rengjøre

I miljøer med grilling og steking vil det naturlig oppstå store mengder fettholdig røyk som vil avleires i utluftingssystemer mv.

For å oppnå akseptabelt hygienenivå vil det derfor ofte være nødvendig med meget hyppig rengjøring som er ressurskrevende og ofte vil føre til driftsavbrudd i kjøkkenet.

Fettholdig røyk som ikke blir renset avleires i ventilasjonssystemet og kan medføre økt brannfare, dårlig luftkvalitet for naboene og et skittent tak.

Med exodrafts spesielle røyksuger for fettholdig luft unngår du slike problemer. exodrafts GSV røyksuger er konstruert slik at fettinnholdet i røykgassen avleires på røyksugerens bunnplate og deretter renner ned i en spesiell beholder som enkelt og sikkert kan tømmes etter behov.

Selv med denne funksjonen er det likevel behov for løpende rengjøring av røyksugeren, men GSV er konstruert slik at det er enkelt å åpne og rengjøre alle vitale deler.

kitchen illustration

Relaterte cases