tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Street Food

streetfood chicken cover

Røyksuger for produksjon av street food

Street food lages ofte over åpen ild drevet av f.eks. gass, kull eller ved. Og uansett om street food serveres fra en vogn, eller matvogn som det også kalles, eller fra en street food arkade, er utfordringene med åpen ild og skorsteinstrekk de samme.

streetfood chicken
gsv web

Røyksuger for matvogner med street food

En matvogn vil typisk være utstyrt med en meget kort skorstein hvor det nærmest vil være umulig å oppnå tilstrekkelig naturlig trekk. Når skorsteinen er kort vil det være vanskelig å tenne opp og matvognen vil bli fylt av røyk og os.

En mindre modell exodraft røyksuger vil være løsningen her. Denne vil sikre korrekt trekk, ensartet tilberedning og sikre et godt inneklima for personalet som betjener matvognen.

Røyksuger for street food arkader

Også i street food arkader tilberedes mye av maten over åpen ild. Noen av utfordringene er de samme, men forskjellen her er at det typisk er samlet mange forskjellige kjøkkener som har hver sitt avtrekk. Det betyr at det kan oppstå motsatt trekk i en skorstein uten mekanisk skorsteinstrekk.

Med en exodraft røyksuger unngås det motsatte trekket og skorsteinen kan bygges med alle bend og den lengde som ønskes.

Også til glede for gjestene

Når det er ordentlig trekk i skorsteinen vil røyk og os ikke sive ut I lokalene, noe som er til glede for både gjestene og personalet.

illustration

Relaterte cases