tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Utendørs ildsteder

outdoor fireplace cover

100% kvalitetstid på terrassen

Du har fullstendig kontroll over utepeisen med en exodraft røyksuger.

Når sommerværet viser seg fra sin beste side tilbringer vi mer tid ute sammen med venner og familie. For mange betyr det å tenne opp i utepeisen og grillen.

Korte skorsteiner gir dårlig trekk

Utepeiser og griller har ofte korte skorsteiner med dårlig trekk, noe som gjør opptenning vanskelig. Mange opplever derfor ofte røyk på terrassen, noe som er er irriterende både for dem selv og naboene. Vanligvis betyr også en kort skorstein at temperaturen øverst i skorsteinen kan være svært høy. exodraft har også en løsning for slike tilfeller.

Løsningen heter Røyksuger modell RSHT

RSHT røyksugeren er laget for å fungere under ekstreme forhold med svært høye røykgasstemperaturer, og den fungerer problemfritt I temperaturer opp til 500°C (700°C i korte intervaller).

Få kontroll over ditt skorsteinstrekk

Med et røyksugersystem fra exodraft får du kontroll over trekket i ditt utendørs ildsted. Røyksugeren monteres på toppen av skorsteinen, hvor den lager et negativt trykk som sikrer at alle røykgasser trekkes opp gjennom skorsteinen. Ved hjelp av den medfølgende styringsenheten kan du kontrollere trekket i skorsteinen etter behov, og nyte ilden i peisen eller vedovnen uten irriterende røyk.

outdoor fireplace close up
rsht menu

Relaterte produkter

rsht menu

RSHT røyksuger er konstruert for å arbeide under ekstreme forhold med meget høye røykgasstemperaturer.

efc16 web

EFC16 er en elektronisk hastighetsregulator for manuell betjening av exodraft røyksugere. 

exodraft contact

Fant du ikke riktig løsning?

Kontakt oss så finner vi sammen en løsning som passer for akkurat deg, enten det er et mekanisk skorsteinstrekk – eller industriell varmegjenvinning.