Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  RHG

  RHG160 er en røyksuger som er egnet til bruk sammen med mindre gasspeiser. Røyksugeren har horisontalt utkast og innebygget overvåkningssystem som består av en pressostat og en flow-måler.

  Røyksugeren monteres på toppen av skorsteinen og lager et kontrollert undertrykk I røykrøret og skorsteinen.RHG_web_wide

  RHG160-røyksugeren sikrer optimal trekk i skorsteinen uavhengig av skorsteinens plassering, størrelse eller høyde. Løsningen kan benyttes i både nye og eksisterende installasjoner. Røyksugeren inngår i et exodraft-system og skal derfor kobles til en exodraft styringsenhet av typen EFC21 eller EFC25. Se for øvrig kompatibelt tilbehør nedenfor.

  Konstruksjon

  RHG160 er utført i korrosjonsbestandig støpt aluminium, og er konstruert for å arbeide pålitelig i et varmt og korrosivt miljø.

  Røyksugeren tåler røykgasstemperaturer opp til 200 ° C. Røyksugeren er utstyrt med et sentrifugalhjul drevet av en temperaturbestandig, lukket asynkron motor med engangssmurte kulelagre som er spesielt konstruert for drift ved høye temperaturer.

  Motoren er plassert beskyttet fra røykgassen, og en kjøleplate sikrer kontinuerlig kjøling av motoren. Kabelen er varmebestandig, belastningssikret og beskyttet av en utvendig panserslange.

  Til sammen gir dette røyksugeren høy driftssikkerhet og lang levetid.

  Røyksugerens innebygde pressostat er koblet til en tilhørende exodraft styringsenhet som overvåker  trekket. Hvis det ikke er tilstrekkelig med luft i skorsteinen, stenges gasstilførselen slik at gassutslipp forhindres. Røyksugeren kan åpnes slik at man har lett adgang til motoren og innstilling av pressostaten.

   Omdr./min.SpenningAmperekWVekt
  RHG16014001 x 230 V0,3 A0,0910 kg
     Last ned fullstendig dataark (Engelsk)
  RHG160-4-1
  RHG-røyksugeren med horisontalt utkast og sentrifugalhjul er egnet for røykgass fra åpne gassystemer (peiser og fyrkjeler).
  EFC21
  EFC21 er en halvautomatisk styringsenhet med innebygget overvåkningssystem for styring av exodraft-røyksugere ifm. gassapplikasjoner. GASTEC godkjent.
  Posted by fiverr / Posted on 04 Jan