Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  Røyksuger til vedfyrt pizzaovn – Case: Wood, Norge

  Ekte italienske pizzaer stekt i åpne pizzaovner over ved, har fått en voksende etterspørsel, og er blitt mer vanlig i dagens restauranter. Dessverre så følger det ulemper og utfordringer med å fyre med  åpen ild midt i restauranten.

  Nedenfor er vår case video for WOOD:

  – I innkjøpssenteret Sirkus i Trondheim åpner WOOD åpner dørene opp for nye kunder.

  eieren av WOOD, eieren Adrian Løvold har spesialisert seg på pizza stekt i vedfyrt pizzaovn. Pizzaovnen fyres med ved og gass som gjør at temperaturen kommer opp på ca. 400 grader.

  Som alle andre ved- og gassfyrte installasjoner så har pizzaovner bruk for en skorstein – men når man befinner seg midt i et innkjøpssenter krever det en lang og kringlete skorstein.

  Skorsteinen består her av ikke mindre enn 60 meter rør med 13 bøyninger – og øverst en exodraft røyksuger type RSV.

  Kun med en exodraft røyksuger kunne denne installasjonen virke – bekrefter Per Morten Lundahl, Distriktsjef, Schiedel Skorsteiner AS , og sier:

  ” Uten en røyksuger fra exodraft hadde denne installasjonen ikke fungert korrekt. Med en røyksuger kan trekken i pipa tilpasses optimalt til pizzaovnen.”

  Hvis du er interessert i å lære hvordan vi kan hjelpe deg å sikre at du har en optimal trekk i pipa samt unngå røyk og vonde lukter fra en åpen ildplass inne i restauranten, pizzeriaet eller puben, så kontakt exodraft i dag.

  Vi har over 60 års erfaring med mekaniske skorsteinsvifter og er klare til å hjelpe deg gjennom alle stegene enten over telefon eller e-post. Finn ut mer på http://www.exodraft.no.

  Posted by bech_morten / Posted on 06 Feb