Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  RSHG

  RSHG er konstruert spesielt for gasspeiser og gassfyrte enkeltstående fyrkjeler.

  Røyksugeren har horisontalt utkast og innebygget overvåkningssystem bestående av en pressostat og et flow-målesystem.RSHG_web_wide

  RSHG monteres på toppen av skorsteinen og sikrer optimal trekk uavhengig av skorsteinens plassering, utforming og høyde. Røysugeren kan benyttes i både nye og eksisterende installasjoner. RHSG inngår i et exodraft-system og skal derfor kobles til en exodraft styringsenhet av typen EFC21 eller EFC25. Se for øvrig kompatibelt tilbehør nedenfor.

  Konstruksjon

  RSHG er støpt i korrjonsbestandig aluminium, og er konstruert for å arbeide i et varmt og korrosivt miljø.

  Røyksugeren tåler temperaturer opp til  200 °C og er utstyrt med aksialvinge som sikrer høy effektivitet.  Vingen er drevet av en temperaturbestandig lukket asynkron motor med engangssmurte kulelagre som er spesielt konstruert for drift ved høye temperaturer.

  Motoren er plassert beskyttet mot røykgassen, og en spesiell kjøleplate sikrer kontinuerlig kjøling av motoren. Kabelen er varmebestandig, belastningssikret og beskyttet av en utvendig panserslange.

  Til sammen gir dette røyksugeren høy driftssikkerhet og lang levetid.

  Integrert sikkerhet

  Den innebygde pressostaten i røyksugeren kobles til en tilhørende exodraft styringsenhet som overvåker failsafe-funksjonen.

  Failsafe-funksjonen overvåker hvorvidt det er tilstrekkelig trekk i skorsteinen. Hvis dette ikke er tilfellet, blir gasstilførselen stengt og gassutslipp forhindret.

  Røyksugeren kan åpnes slik at man har lett adgang for service og vedlikehold, og den er utstyrt med et sikkerhetsnett I rustfritt stål for beskyttelse mot berøring og fugler.

   Omdr./min.SpenningAmperekWVekt
  RSHG01214001 x 230 V0,4 A0,0314 kg
  RSHG01414001 x 230 V0,4 A0,0418 kg
     Last ned fullstendig dataark (Engelsk)
  RSHG012-4-1
  Rund røyksuger for bruk sammen med gassfyrte ildsteder. Kapasitet opp til 625 m3 /time.
  RSHG014-4-1
  Rund røyksuger for bruk sammen med gassfyrte ildsteder. Kapasitet opp til 900 m3 /time.
  EFC21

  EFC21 er en halvautomatisk styringsenhet med innebygget overvåkningssystem for styring av exodraft røyksugere ifm. gassapplikasjoner. GASTEC godkjent.

  Flanger

  exodraft flangesystem benyttes ved montering av exodraft røyksuger på stålskorsteiner.

  Posted by fiverr / Posted on 04 Jan