Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  UBN i Odense

  Ekte italienske pizzaer stekt i åpne pizzaovner over ved, har fått en voksende etterspørsel, og er blitt mer vanlig i dagens restauranter. Dessverre så følger det ulemper og utfordringer med å fyre med  åpen ild midt i restauranten.

  Restaurantsjef Lars Gjeding fra UBN i Odense,Danmark forklarer:

  “– UBN er en restaurant sentralt i Odense som tilbyr noe for enhver smak. Vi er stolte over å kunne tilby de beste produktene, derfor ønsker vi å introdusere gjestene våre for en høyere kvalitet på pizzaer enn det de er vant med, og har valgt å bygge en pizza ovn med vedfyring.

  Vi plasserte ovnen inne i restauranten istedenfor inne på kjøkkenet: Så kan kundene se hvordan vi forbereder og steker hver pizza.

  Så fort ovnen var ferdig og vi hadde begynt å bruke den, oppstod det problemer. Naturligvis, siden ovnen brukte ved som brensel, slapp den ut en god del røyk hver dag når vi fyrte den opp, og selvfølgelig var det ganske ubehagelig for kundene å oppleve denne brente lukten inne i restauranten. På grunn av dette måtte vi finne måter vi kunne få røyken ut av ovnen og ut av rommet, og etter å ha installert en skorsteinsvifte, forsvant problemet omtrent over natten.

  Skorsteinsviften har gjort ting mye enklere for oss på mange måter. På grunn av viften kan vi fyre opp ovnen på akkurat samme måte hver dag. Vi er ikke lenger avhengig av fint vær og temperaturen ute som vi var før vi installerte skorsteinsviften”

  “– Jeg heter Matthias og jeg er eieren av firmaet Risbrohus. Her har vi en vedovn plassert midt i en restaurant. Vi har store dører som åpner og lukker seg, og så har vi en lang skorsteinspipe med flere knekk. Disse er alle faktorer som kan påvirke tenningen i ovnen negativt. For å unngå dette monterer vi  en skorsteinsvifte på toppen av skorsteinen som regulerer trekken og forbedrer ovnens ytelse. Vi har gjort dette i mange år i et langvarig partnerskap med exodraft.”

  Hvis du er interessert i å lære hvordan vi kan hjelpe deg å sikre at du har en optimal trekk i pipa samt unngå røyk og vonde lukter fra en åpen ildplass inne i restauranten, pizzeriaet eller puben, så kontakt exodraft i dag.

   

  Vi har over 60 års erfaring med mekaniske skorsteinsvifter og er klare til å hjelpe deg gjennom alle stegene enten over telefon eller e-post. Finn ut mer på http://www.exodraft.no.

  Posted by bech_morten / Posted on 24 Jan