Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  Restaurant

  Storkjøkkener, restauranter, puber, grillbarer m.v. stiller ofte store krav til avtrekk for å opprettholde et behagelig arbeidsklima.

  Ved bruk av gass- eller vedfyrte ovner vil temperaturen meget raskt overstige den maksimale belastningsgrensen på 60° C som vanligvis betraktes som grensen for et konvensjonelt ventilasjonssystem.Kitchen

  I slike tilfeller er det behov for en exodraft-løsning som tåler inntil 500° C  (avhengig av modell), og som sikkert og effektivt kan bytte ut inntil flere tusen kubikkmeter luft i timen.

  Høyt fettinnhold – rask og enkel å rengjøre

  I et miljø med grilling og steking blir det produsert store mengder  fettholdig røyk som avleires i ventilasjonssystemer o.l.

  For å kunne oppnå aksepabelt hygienenivå vil det ofte være nødvendig med svært hyppig rengjøring, noe som er ressurskrevende og som dessuten ofte vil avbryte kjøkkenets funksjon.

  Hvis rengjøring ikke blir foretatt, vil fettholdig røyk avleires i ventilasjonssystemet og medføre økt brannfare, luktsjenanse for naboer og tilsmussing av takflaten.

  Med exodrafts spesielle røyksuger for fettholdig luft unngår du disse problemene. exodraft røyksuger GSV er konstruert slik at fettinnholdet i røykgassen avleires på røyksugerens bunnplate og flyter deretter ned i en spesiell beholder som enkelt og sikkert kan tømmes etter behov.

  Selv med denne fuksjonen er det behov for løpende rengjøring av røyksugeren, men GSV er konstruert slik at det er enkelt å åpne og rengjøre alle vitale deler.

  1. Røyksuger
  2. Vedlikeholdsbryter
  3. Regulator
  4. Oppsamlingsbeholder
  Posted by fiverr / Posted on 04 Jan