Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  Basic Plate (BP) 250-1000

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Basis-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Enhetene er konstruert for å kunne operere i røykgasstemperaturer opp til 600° C på luftsiden.

  Røykgass og prosessvarme

  Husene i Basis-serien består av rustfritt stål 1.4404 (innvendig) og 1,4301 (utvendig) og er beskyttet mot strålingstap av meget effektiv isolasjon med et innebygget avløp som sørger for fjerning av kondens.

  De meget effektive platevarmevekslerne, som består av rustfritt stål (kobberloddede skjøter), kjennetegnes ved sin robusthet og effektive varmeoverføring, takket være sine unike design. Det er raskt og enkelt å fjerne platevarmevekslerne for rengjøring og vedlikehold, og dermed redusere tidsforbruket til vedlikeholdsarbeidet til et minimum.

  exodraft varmevekslerne tar minimalt med plass på grunn av sine kompakte design.

  Ikke egnet for fast brensel (tre, kull, biomasse, etc.). Enheter i Basis-serien kan kombineres modulært til et fullt tilpasset system.

  Basisplate-enhetene leveres med fire løfteører som kan flyttes, slik at både horisontal og vertikal montering er mulig.

  Som et alternativ til den standard kobberloddede varmeveksleren har Basis-serien også en nikkelloddet varmeveksler som er mer egnet for installasjon i korrosive miljøer.

  Enhetene i Basis-serien er beregnet for innendørs installasjon, men kan også installeres utendørs hvis enheten er riktig tildekket/innkapslet.

  Finnes i både ett-trinns (standard) og to-trinns versjoner.

  Systemet

  Det komplette systemet

  Med våre effektive luft-til-vann-vekslere, moderne skorsteinsteknologi og smartkontroller, er vi i stand til å levere en unik løsning som er fordelaktig for produksjonen og økonomien, samt miljøet.

  Oversikt

  • Maksimal røykgasstemperatur på 600° C på luftsiden
  • Kan kombineres med andre basisplateenheter på en modulær måte
  • Alle deler som kommer i kontakt med røykgass er laget i rustfritt stål 316 (EN 1.4404)
  • Alle utvendige deler er laget i rustfritt stål 304 (EN 1.4301)
  • 40 mm isolasjon
  • Maksimum trykk på vannsiden i varmevekslerne er 12 bar
  • Konstruert for innendørs bruk, men kan brukes utendørs hvis produktet er tildekket/innkapslet
  • Opsjon for nikkelloddede varmevekslere i korrosive miljøer

  Modeller

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Utløpsstørrelsen er 251,2 mm.

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Utløpsstørrelsen er 351,2 mm.

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Utløpsstørrelsen er 401,2 mm.

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Utløpsstørrelsen er 501,2 mm.

  Tilbehør

  exodraft har et stort utvalg av tilbehør til våre varmegjenvinnere. Dette sikrer en god kvalitetsløsning for våre kunder.

  Posted by bech_morten / Posted on 18 Apr