Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  Safe Plate (SP) 80-500

  Røykgass og prosessvarme

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Enhetene er konstruert for å kunne operere i røykgasstemperaturer opp til 400° C på luftsiden.

  Husene i Safe-serien består av rustfritt stål 1.4404 (innvendig) og 1,4301 (utvendig) og er beskyttet mot strålingstap av meget effektiv isolasjon med et innebygget avløp som sørger for fjerning av kondens.

  De meget effektive platevarmevekslerne, som består av rustfritt stål (kobberloddede skjøter), kjennetegnes ved sin robusthet og effektive varmeoverføring, takket være sine unike design.

  Det er raskt og enkelt å fjerne platevarmevekslerne for rengjøring og vedlikehold, og dermed redusere tidsforbruket til vedlikeholdsarbeidet til et minimum.

  Når det ikke er behov for varme blir de varme røykgassene eller prosessluften ledet utenom varmevekslerne via en integrert omføringsledning. Denne ledningen beskytter systemet mot overoppheting og blir også aktivert hvis det ikke lenger forbrukes varme. I tillegg hindrer omføringsledningen kritisk trykkfall. exodraft varmevekslerne tar minimalt med plass på grunn av det kompakte designet.

  Ikke egnet for fastbrensel-enheter (tre, kull, biomasse, etc.).

  Safeplate-enhetene leveres med fire løfteører som kan reposisjoneres, noe som muliggjør både horisontal og vertikal montering.

  Som et alternativ til standard kobberloddede varmeveksler har Safe-serien har også et nikkelloddet alternativ som er mer egnet for installasjon i korrosive miljøer.

  Enhetene i Safe-serien er beregnet for innendørs installasjon, men kan også installeres utendørs hvis enheten er riktig tildekket/innkapslet.

  System

  Det komplette system

  Med våre effektive luft-til-vann-vekslere, moderne skorsteinsteknologi og smartkontroller, er vi i stand til å levere en unik løsning som er fordelaktig for produksjonen og økonomien, samt miljøet.

  Oversikt

  • Maksimal røykgasstemperatur på 400° C på luftsiden
  • Integrert bypass beskytter systemet mot overoppheting
  • Alle deler som kommer i kontakt med røykgass er laget i rustfritt stål 316 (EN 1.4404)
  • Alle utvendige deler laget i rustfritt stål 304 (EN 1.4301)
  • 40 mm isolasjon
  • Maksimum trykk på vannsiden i varmevekslerne er 12 bar
  • Beregnet for innendørs bruk, men kan også brukes utendørs hvis produktet er tildekket/innkapslet
  • Opsjon for nikkelloddede varmevekslere i korrosive miljøer

  Modeller

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Utløpsstørrelsen er 181,2 mm.

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Utløpsstørrelsen er 201,2 mm.

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Utløpsstørrelsen er 251,2 mm.

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Utløpsstørrelsen er 301,2 mm.

  Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Utløpsstørrelsen er 351,2 mm.

  Tilbehør

  exodraft har et stort utvalg av tilbehør til våre varmegjenvinnere. Dette sikrer en god kvalitetsløsning for våre kunder.

  Posted by bech_morten / Posted on 18 Apr