Storgaten 88, 3060 Svelvik, Norge - info@exodraft.no
T: +47 3329 7062
Følg oss:

  Case Tyskland: Varmegjenvinning hos Schwarze Bakeri og Konditori i Tyskland

  Schwarze Bakeri og Konditori i Bennewitz i nærheten av Leipzig ble grunnlagt i 1921 av Max Schwarze. I dag fører hans barnebarn Percy og Ken Schwarze familietradisjonen videre som mesterbakere.

  Med fem spesialforretninger og tre mobile utsalg leverer de bakervarer laget av lokale råvarer til sine kunder. I dette moderne bakeriet lages ferske høykvalitetsprodukter etter tradisjonelle oppskrifter med årelangt håndverk, men moderne og miljøvennlig teknologi har også funnet sin plass her. I 2015 ble for eksempel et mer effektivt varmegjenvinningssystem for gassfyrte ovner installert og satt i drift.

  Varmegjenvinningssystemet fra exodraft, støttet av røyksugere fra samme leverandør, sikrer en stabil, problemfri og fremtidsrettet produksjon, i tillegg til å gi Schwarze Bakeri en kontinuerlig energibesparelse. Dra nytte av energien som finnes i i overskuddsvarmen fra ovnene dine, og bruk den til å varme opp vann til ditt varmeanlegg, rengjøringsutstyr, dusjanlegg og mye mer. exodraft prosjekterer og leverer varmegjenvinningssystemet for enten røykgass, damp eller prosessvarme og setter anlegget i drift slik at du kan nyte fordelene.

  Kontakt oss eller besøk vår hjemmeside på www.exodraft-heatrecovery.com og finn ut hvordan du kan oppnå besparelser for din bedrift ved å utnytte din overskuddsvarme.

  Posted by bech_morten / Posted on 05 Sep