Se våre spennende ledige stillinger og bli en del av teamet.

Vår stolte reise fra en håndlaget røyksuger i Sorø til en global markedsleder med fokus på det grønne skiftet.

Forhandlerportal for eksisterende forhandlere og partnere.

Finn din nærmeste forhandler.

varmegjenvinning

Få hjelp til varmegjenvinning

Vi prosjekterer, leverer og installerer varmegjenvinningssystemer for enten røykgass, damp eller prosessvarme.

Produkter

Basic Plate 250-2000
Safe Plate 80-500
CFIR
Bypass Damper
Damper Motor 

SKREDDERSYDD LØSNING

Optimaliser din energieffektivitet til fordel for både miljøet og din virksomhet

Med varmegjenvinning utnytter du effektivt energien som finnes i overskuddsvarmen fra din produksjon. Denne energien kan du etterfølgende bruke til å varme opp vannet til dine varmesystemer, rengjøring og lignende.

Hos Exodraft produserer vi et av de mest effektive systemene for gjenvinning av overskudssvarme og røykgass i industrianlegg. La oss hjelpe deg med en skreddersydd løsning, slik at du kan redusere ditt energiforbruk og dermed minske ditt klimaavtrykk og dine kostnader.

TA TESTEN

Man får energi av å bidra til en mer bærekraftig fremtid

La oss hjelpe deg på vei! – Vi skreddersyr løsninger for gjenvinning av din overskuddsvarme, slik at du kan optimalisere din energieffektivitet til fordel for både miljøet og din virksomhet.

Kan jeg gjenvinne min overskuddsvarme?

Du kan gjenvinne opptil 95% av overskuddsvarme fra prosessluft, damp og røykgasser. Overskuddsenergien kan lagres eller brukes direkte til energioptimalisering av produksjonsprosesser.

Derfor er varmegjenvinning viktig

Det stilles større krav til at vi tar ansvar i den grønne omstillingen. Med det rette systemet kan du redusere ditt klimaavtrykk og dine kostnader.

Gagner investeringen min virksomhet

Våre løsninger styrker ikke bare din grønne profil, men gir også bedre økonomi på bunnlinjen. Oftest vil investeringen være tilbakebetalt etter 2-3 år.

EN GOD INVESTERING

En investering, som
betaler seg selv

Et stort energiforbruk gir ofte utfordringer med strengere lovkrav, stigende energiomkostninger og en forventning om at din virksomhet tar et miljømessig ansvar. Som din kvalitetsbevisste samarbeidspartner tar vi oss av dette, så du i stedet kan bruke din energi på å drive din virksomhet.

Våre løsninger kan hjelpe din virksomhet med å bli grønnere, og med våre varmegjenvinningssystemer kan du gjenvinne opptil 95% av overskuddsvarmen, noe som er helt unikt. Det betyr også at systemet typisk har tjent seg selv inn i løpet av 2-3 år.

exodraft

Slik hjelper vi deg

La oss være din optimeringspartner på veien mot en mer klimavennlig virksomhet

Vi undersøker dine muligheter

Alle våre løsninger er skreddersydde, så derfor starter vi alltid med å komme ut til deg og gjøre analyser og datainnsamling. Dermed finner vi frem til hvor og hvordan vi kan energioptimere akkurat din virksomhet.

Vi foretar analysen

Vi har utviklet vår egen programvare som nøyaktig kan finne ut hvor mye du kan spare, og vi kan finne ut når løsningen har tjent seg inn igjen.

Er det mulighet for offentlig tilskudd?

Når vi vet hvilken løsning som skal skapes for akkurat din virksomhet, kan vi undersøke om det er mulighet for offentlig tilskudd. Vi hjelper deg også med søknaden til et eventuelt tilskudd, hvis du ønsker det.

Vi skreddersyr løsningen for deg

Våre eksperter på området har stor erfaring, og du får en løsning som er skreddersydd for akkurat din virksomhet. På den måten reduserer vi ditt klimaavtrykk og minimerer dine kostnader mest mulig.

Levering, installasjon og opplæring sørger vi for

Vi brenner for energioptimalisering, og det er viktig for oss å hjelpe deg helt i mål. Derfor sørger vi selvfølgelig for levering og montering, slik at du allerede fra første dag kan få det optimale ut av din investering. I tillegg tilbyr vi å lære opp dine medarbeidere i systemet.

Slipp for bryderiet med en servicekontrakt

Våre systemer krever minimal vedlikeholdelse, men det kan naturligvis skje at det er behov for en reparasjon, at dere får stilt inn systemet feil eller noe helt annet. Her er en servicekontrakt en stor fordel, for da kommer vi ut til deg og reparerer varmegjenvinningsenheten, slik at den igjen fungerer optimalt.

Når er systemet tilbakebetalt?

Et varmegjenvinningssystem er ikke bare godt for miljøet, det bidrar også til å redusere dine kostnader.
Vår store kunnskap innenfor området gjør at du raskt har tjent inn din investering – alene i besparelser.
I våre beregninger, som vi gjør etter analysen, kan vi se nøyaktig når investeringen er tilbakebetalt. I de fleste tilfeller skjer dette allerede etter 2-3 år.

exodraft

Vi brenner for effektiv energioptimalisering

Kontakt oss

La oss hjelpe deg med den riktige løsningen

Adresse

Storgaten 88,

N-3060 Svelvik

Kontakt rådgiver

Skriv til oss for å komme i kontakt med en rådgiver

Adresse

Storgaten 88,

N-3060 Svelvik

Takk for din henvendelse

Bli kontaktet

Spørsmål? Skriv til oss og få svar

Adresse

Storgaten 88,

N-3060 Svelvik

Takk for din henvendelse