tysk flag danish flag US flag uk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Om oss

Hvem er Exodraft?

Exodraft er et danskeid firma som i mer enn 60 år har utviklet, produsert og solgt røyksugere for styring av skorsteinstrekket.

I løpet av de siste 10 årene har vi også utviklet oss til å være markedsledende innen produkter for og kunnskap om industriell varmegjenvinning

Med salg til mer enn 40 land, og markedets bredeste produktprogram, er Exodraft verdens ledende leverandør av løsninger for mekanisk skorsteinstrekk og varmegjenvinning av røykgass/prosessvarme.

Våre produkter bygger på omfattende kunnskap om forholdet mellom forbrenning og trekk i skrosteinen, og vi løser problemer med utilstrekkelig trekk for både private husstander og virksomheter.

Med våre varmegjenvinningsløsninger hjelper vi et stort utvalg av forskjellige bransjer med å konvertere varme røykgasser fra spillvarme til bruksvarme.

100000+
Antal solgte røyksugere
20
Års erfaring
100
Gjennomførte varmegjenvinningsprosjekter

Produkter for alle utfordringer

Røyksugere fra Exodraft leveres i ulike kapsitetsvarianter og dekker behov fra mindre ildsteder i private boliger til store industrianlegg.

Våre industrielle varmegjenvinningsløsninger passer for alle industrier/bransjer og prosesser. Derfor kan vi hjelpe bedrifter med å konvertere overskuddsvarme til gjenbruksvarme som er til fordel for både miljøet og bunnlinjen.

Alle våre løsninger er godkjente etter både nasjonale og internasjonale regler, og er i samsvar med de høyeste standarder for sikker bruk.

Våre produkter kan løse ethvert skorsteinstrekkproblem og vi leverer bl.a. løsninger for:

  • Gasskomfyrer
  • Bakeriovner
  • Peiser og vedovner for fast brensel
  • Ovner i restauranter, pizzeriaer og puber
  • Mindre fyrkjeler for olje, gass eller biobrensel, f.eks. pelletsfyrte kjeler og -ovner
  • Systemer hvor flere fyrkjeler er tilkoblet samme skorstein
  • Fyringsanlegg hvor flere anlegg er tilkoblet samme skorstein i flere etasjer, f.eks. i boligblokker

Vår historie strekker seg tilbake til 1957 i Sorø på Sjælland og en unik idé om å konstruere en røyksuger for montering på toppen av skorsteiner for å skape optimalt trekk i skorsteinene til peiser, vedovner og fyrkjeler.

Hos Exodraft er vi forpliktet til løpende utvikling og forbedring av vårt ISO 9001 system. Det er vårt mål å til enhver tid og på alle måter å møte de forventninger som våre kunder har til vår service og våre produkter.

Hos Exodraft vet vi at produktene våre fungerer perfekt. Du har imidlertid 6 måneders angrefrist når du kjøper Exodraft-produkter. Hvis dine forventninger ikke skulle bli oppfylt kan du angre på kjøpet.

Se hvilke stillinger vi har ledige akkurat nå. Vi har jobbmuligheter på flere ulike områder og i forskjellige deler av konsernet – både i Danmark og utenlands.