Se våre spennende ledige stillinger og bli en del av teamet.

Vår stolte reise fra en håndlaget røyksuger i Sorø til en global markedsleder med fokus på det grønne skiftet.

Forhandlerportal for eksisterende forhandlere og partnere.

Finn din nærmeste forhandler.

Kontinuerlig maks. temperatur

200 °C

Standard skorsteinsrør

Ø150 mm

Reduksjon i antallet av partikler

Opp til 99,5%

Reduksjon av partikkelmassen

Opp til 90%

DIN SPEC 33999

Systemet

Inline filterløsning der er klar til plug and play

Integrert løsning

ESP-25 er som et inline filter integrert direkte i skorsteinen, og installeres enkelt minimum 50 cm over kjelen. Må kun benyttes til ikke-kondenserende kjeler opp til 25 kW.

Mulighet for automatisk tenning

Filteret kan installeres med tilkobling direkte til kjelen, så når kjelen tennes/slukkes, tennes/slukkes filteret også automatisk, og unødvendig strømforbruk unngås.

Mulighet for manuell tenning

Hvis det ikke er mulig å koble direkte til kjelen, kan filteret kobles til en bryter. Filteret tennes manuelt på av/på-knappen som sitter i bunnen av filteret.

Produktbeskrivelse

Exodraft ESP-25 er et elektrostatisk partikkelfilter for pelletskjeler med en ytelse på opp til 25 kW. Filteret er utviklet som et inline filter til eksisterende innendørs skorsteinskonstruksjoner, og installeres etter kjelen.

ESP-25 er designet for å redusere størstedelen av de helseskadelige ultrafine partiklene som slippes ut i røykgassen fra kjeler. Filteret reduserer antallet av finde og ultrafine partikler med opp til 99,5%, og reduserer den totale partikkelmasse med opp til 90%.

Filteret er utviklet for ikke-kondenserende kjeler med maksimum varmeeffekt opp til 25 kW, og kan kun installeres på skorsteinskonstruksjoner med undertrykk.

ESP-25 filteret renses enkelt med den medfølgende rensebørsten, som tommelfingerregel etter 1000 kg brente trepellets. Ved rensing av filteret skal filteret/kjelen være slått av av sikkerhetsmessige årsaker.

Som en integrert filterløsning i skorsteinen, kan løsningen installeres med automatisk eller manuell tenning:

Automatisk: filteret kan installeres med tilkobling direkte til kjelen, så når kjelen tennes/slukkes, tennes/slukkes filteret også automatisk, og unødvendig strømforbruk unngås.

Manuell: hvis det ikke er mulig å koble direkte til kjelen, kan filteret kobles til en bryter. Filteret tennes manuelt på av/på-knappen som sitter i bunnen av filteret.

ESP-25 filteret fungerer ved kontinuerlig røykgasstemperatur på 200°C, og kan håndtere kortvarige maks. temperaturer på 250°C.

ESP-25 er designet for et standard skorsteinsrør på Ø150 mm. Og installeres enkelt over kjelen, minimum 50 cm fra kjelen.

Ved kjeler som bruker 25 kW, kan det forventes at filteret må rengjøres oftere enn kjeler som bruker 10-16 kW.

Hvis pelletskjelen ikke er innstilt til korrekt forbrenning, kan det skape problemer med sot, skorsteinsbranner etc., noe som kan skade filteret. Følg vennligst instruksjonene fra produsenten av kjelen.

Tekniske specifikasjoner

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et.

ModelHøyde (mm)Bredde (mm)Vekt (kg)
ESP-25 partikkelfilter7501778
Downloads
Fil
Filnavn
Størrelse
pdf
Datablad
Datablad_ESP-25_UK.pdf
453 KB
pdf
Manual
Manual_ESP-25_UK.pdf
Kontakt oss

La oss hjelpe deg med den riktige løsningen

Adresse

Storgaten 88,

N-3060 Svelvik

Kontakt rådgiver

Skriv til oss for å komme i kontakt med en rådgiver

Adresse

Storgaten 88,

N-3060 Svelvik

Takk for din henvendelse

Bli kontaktet

Spørsmål? Skriv til oss og få svar

Adresse

Storgaten 88,

N-3060 Svelvik

Takk for din henvendelse